Crown of Egypt – en populær spilleautomat

Spillprodusenten IGT er kjent for sine mange, gode og underholdende spilleautomater som produsenten har laget og lager for landbaserte nettcasinoer. Mange av disse spilleautomatene blir så populære at IGT lager videoversjoner av spilleautomatene, slik at spillere på nettcasino også kan ha glede av dem. Crown of Egypt er en spilleautomat som er inspirert av en landbasert spilleautomat med samme navn, funksjoner og gode grafikk.

Crown of Egypt ble tilgjengelig på nettcasinoer i slutten av 2012. Spilleautomaten inneholder fem hjul, tre rader og 1 024 måter å vinne på, eller 40 gevinstlinjer om du heller ønsker det. Det betyr at du kan velge om du vil spille med ulikt antall måter å vinne på eller antall gevinstlinjer. Grafikken er flott laget, i flere ulike og klare farger, og flotte detaljer som bringer fram det antikke fra Egypt.

Gevinstlinjer og innsats på Crown of Egypt

På Crown of Egypt kan du selv velge om du ønsker å spille med 1 024 måter å vinne på eller 40 gevinstlinjer. Dette justerer du selv før du begynner å spille. Med 1 024 måter å vinne på, får du flere symbolkombinasjoner, men du trenger fire eller fem like symboler for å vinne gevinster. Myntinnsatsen er 1 mynt per gevinstlinje, og myntstørrelsen er fra 1 til 30.

Egyptisk tema

Det er antikkens Egypt det handler om på Crown of Egypt. Du møter både Kleopatra, solguden Ra og andre symboler som inneholder mytologiske inspirasjoner fra den egyptiske mytologien. Grafikken er godt illustrert i flere farger, og ulike detaljer kommer godt fram. Mens du spinner hører du ulike egyptiske toner som siver ut, og som også varierer i tone og rytme etter hvert som du spinner inn gevinster.

Om spilleautomaten Crown of Egypt

Det er ikke ofte du kan velge om du vil spille med antall måter å vinne på eller antall gevinstlinjer. På Crown of Egypt velger du selv om du vil ha 1 024 måter å vinne på, eller om du vil spille med 40 gevinstlinjer. Spilleautomaten inneholder en god oversikt over hvordan de ulike symbolene betaler ut pengepremier, ut ifra om du har valgt gevinstlinjer eller antall måter å vinne på.

Det er en RTP på 95 % på Crown of Egypt, noe som er en litt lav odds til deg som spiller, men det betyr ikke at du ikke vinner bra med gevinster, da kun ca. 5% av gevinstene dine går til casinoet sine odds. Det er medium varians på spilleautomaten, noe som betyr at det spinnes inn gevinster relativt jevnt, selv om verdiene på gevinstene kan variere noe.

Ulike bonusfunksjoner på Crown of Egypt

Spillets logo på Crown of Egypt er wild-symbolet, og fungerer som en joker på spilleautomaten. Det betyr at dette symbolet kan erstatte andre symboler og gi vinnende kombinasjoner under en spillerunde. Wild-symbolet kan erstatte alle symboler, bortsett fra scatter-symbolet. Wild-symbolet fungerer på samme måte, enten du velger å spille med 40 gevinstlinjer eller 1 024 måter å vinne på. Symboler blir erstattet og vinnende kombinasjoner blir opprettet.

Scatter-symboler er en skinnende pyramide. Du trenger fra to til fire like symboler av pyramiden under en spillerunde for å motta gratisspinn. Det er mulig å få opptil 20 gratisspinn – 20 nye runder med spennende muligheter til å vinne enda flere gevinster på Crown of Egypt. Det er 20 gratisspinn uansett om du har valgt å spille med 1 024 måter å vinne på eller 40 gevinstlinjer.

Det er fire symboler fra kortstokken som spinnes fram blant symbolene på Crown of Egypt. Disse inneholder de laveste verdiene du kan vinne på spilleautomaten. Symbolet av den hellige kua og gulfen gir noe høyere verdiutbetaling, mens den hellige katten og faraoen inneholder høyere verdier. Det er Kleopatra som vil gi deg den høyeste pengepremien på Crown of Egypt. Antall like symboler varierer om du spiller med grevsintlinjer eller ikke.

Fordeler

Crown of Egypt er en klassisk spilleautomat som inneholder et ryddig og oversiktlig design. Det er lett å følge med på spillets handling, og det er underholdende når det spinnes inn vinnende kombinasjoner. Grafikken er fint laget med flotte farger og gode detaljer. Det er både wild-symbol og gratisspinn, og det er mulig å velge gevinstlinjer eller måter å vinne på, samt mulighet for å vinne greie gevinstutbetalinger.

  • En klassisk spilleautomat med et oversiktlig og ryddig design
  • Inneholder flott grafikk illustrert i flere fine farger

Ulemper

Det er etter hvert mange spilleautomater som er inspirert av antikkens Egypt som tema, noe som gjør at mange spillere nok dessverre vil droppe å spinne noen runder på Crown of Egypt. Det er få bonusfunksjoner, og det er ikke noe eget bonusspill på Crown of Egypt. Det er heller ikke en egen multiplikator. RTP er noe lav i forhold til spillere sine odds på gevinstene.

Oppsummering av Crown of Egypt

Crown of Egypt er en spilleautomat som kommer fra spillprodusenten IGT, og som er inspirert av samme spilleautomaten som befinner seg på landbaserte casinoer. Nå kan også spillere som foretrekker nettcasino ha glede av denne populære spilleautomaten som inneholder tilbakeblikk på antikkens Egypt. Grafikken er flott laget med ulike farger og detaljer. Det er både wild-symboler og gratisspinn på Crown of Egypt, og en toppremie på 5 000 mynter.